Alltech Fluids Solutions B.V.

Over ons

Alltech Fluids Solutions is uw specialist in tankinstallaties, tankstations, tankkeuringen en tankinspecties.

Ons verleden

Alltech Fluids Solutions B.V. (voormalig Tanktechniek B.V. en Kaspers tankinstallatie bedrijf B.V.) is al meer dan 50 jaar uw partner voor een totaalpakket aan diensten betreffende tankinstallaties en tankstations. 

Voormalig Tanktechniek B.V. is ontstaan uit de technische dienst van BP Nederland waarvan het in 2000 een zelfstandige onderneming werd. Kaspers tankinstallatie bedrijf B.V. (een van de hoofdaannemers van Shell)  is in 2001 toegevoegd aan Tanktechniek B.V. hierdoor ontstond er een bedrijf met jaren lange ervaring. Op dit moment zijn er binnen Alltech Fluids Solutions B.V. monteurs die al meer dan 30 jaar actief zijn in de branche. 

Ons bedrijf

Vanuit ons kantoor aan de Abberdaan 44 te Amsterdam worden onze monteurs aangestuurd door ons bedrijfsbureau om de projecten naar volle tevredenheid af te ronden. Of het nu een storing of een nieuwbouw is.

Onze monteurs beschikken over een volledige ingerichte montage bus. Zodat onze monteurs met de juiste gereedschappen en materialen op de projecten verschijnen.

Na het afronden van de projecten verzorgt het bedrijfsbureau de juiste certificaten, tekeningen en rapportages.

Op al onze werkzaamheden zijn de Metaalunie voorwaarden van toepassing, een kopie hier van kunnen we op uw verzoek doen toekomen.

Werkzaamheden - Alltech Fluids Solutions B.V.

Some Fun Facts about Alltech Fluids Solutions B.V.
623
Projecten vorig jaar met succes afgerond
13
Gecertificeerde medewekers
28
Jongeren van een leerplek voorzien
621.832
km gereden afgelopen jaar