Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size

Tankstations van A tot Z

Alltech Fluids Solutions B.V. is specialist op het gebied van nieuw- en verbouw van een compleet tankstation. Van A tot Z staan wij voor u klaar. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.

 

Tankstations

 

Vergunningen

Het regelen van vergunningen, maken van ontwerpen, bouwen van turnkey-benzinestations, installeren van zowel boven- als ondergrondse brandstofinstallaties, inclusief bijbehorende componenten, behoren tot onze competenties. Bovendien leveren wij op het gebied van brandstofinstallaties nieuwe tanks, mobiele tanks, IBC's (Intermediate Bulk Container) en, indien voorradig, gebruikte tanks. Maar dat is nog niet alles.

 

Milieu en verlichting

Ook het aanbrengen van vloeistofdichte vloeren, olie-, benzine- en vetafscheiders of het installeren van (multi product)dispensers, niveaumeet-systemen of luifel-, terrein- en reclameverlichting is geen enkel probleem.

 

Civiele werkzaamheden

Bovendien heeft Alltech Fluids Solutions B.V. eigen mensen in dienst voor alle voorkomende civiele werkzaamheden (grond- en straatwerk). Kortom we leveren op tot alles sleutel klaar is. Daarnaast maakt Alltech Fluids Solutions B.V. de klus af door het aanbrengen van huisstijlen en shopinrichtingen.

 

Veiligheid

Bij Alltech Fluids Solutions B.V. weten wij hoe belangrijk veiligheid voor u is de bij nieuw- of verbouw van een tankstation. Dit is voor ons vanzelfsprekend en wij werken volgens de geldende veiligheidseisen en wet- en regelgeving. Verschillende oliemaatschappijen vertrouwen daarom al jaren op onze expertise voor de realisatie van hun tankstations.

 

U kunt dus alle werkzaamheden aan één partij overlaten, waardoor u uiteindelijk veel geld bespaart. Voor het uitbesteden van gehele projecten bent u bij Alltech Fluids Solutions B.V. aan het juiste adres. Van A tot Z in veilige en betrouwbare handen. Alltech Fluids Solutions B.V. zorgt ervoor.