Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size

Datacenter Amstelveen

Voor onze klant hebben we een noodstroomvoorziening gerealiseerd. Bestaande uit twee ondergrondse 60.000 liter tanks buiten het gebouw met 5 dagtanks. Iedere dagtank a 1.000 liter is in een eigen ruimte geplaatst met aggregaten. Elke ruimte heeft een eigen kleur gekregen in het gebouw.  
 

De dagtanks worden gevuld via een hoog-/hoog, laag-/laag niveauschakeling t.b.v. de signalering van het brandstofniveau in de dagtanks gecombineerd met een start/stop vlotterschakelaar voor het in- en uitschakelen van de trimpompen. De trimpompsets hebben een capaciteit van minimaal 5.500 liter per uur en zijn gemonteerd op een robuust stalen pompenrek met lekbak.

Het brandstofsysteem is volledig redundant uitgevoerd waarbij elke seperate aanvoer via aparte brandwerende compartimenten plaatsvindt.  

Elke brandstoftank is aangesloten op een automatisch brandstofbehandelingssysteem die stilstaande diesel voorkomt. Dit systeem voorkomt verontreiniging van de brandstof waardoor de kwaliteit van de brandstof altijd gewaarborgd is.