Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size

Van tankinstallatie tot turn-key tankstation

Alltech Fluids Solutions B.V. (voormalig Tanktechniek B.V.) is al meer dan 50 jaar uw partner voor een totaalpakket aan diensten betreffende tankinstallaties en tankstations. Door betrouwbaarheid, ambitie en ervaring behoren wij tot de Nederlandse top van tankinstallateurs.

 

Alltech Fluids Solutions B.V. is specialist in het ontwerpen, bouwen en installeren van bovengrondse en ondergrondse tankinstallaties. Ook voor het ontwerpen en bouwen van turnkey-tankstations, grond-, water- en tanksaneringen, keuringen en inspecties, het aanbrengen van vloeistofdichte verhardingen en de realisatie van volledige garage-inrichtingen bent u bij Alltech Fluids Solutions B.V. aan het juiste adres.

 

 

...tot turnkey-tankstation

Tezamen met onze vaste partners op het gebied van bouwkundige werkzaamheden, grondverzet, transport, etc., zijn wij in staat U een totaalpakket van diensten aan te bieden.

 

Shell station Woerden voorbeeld opgeleverd project

 

Kwaliteit gewaarborgd

Alltech Fluids Solutions B.V. kan bogen op een 50-jarige historie en bijbehorende ervaring. Uiteraard beschikken wij over alle voor het uitoefenen van onze werkzaamheden benodigde certificaten en zijn onze werknemers adequaat opgeleid en worden zij regelmatig bijgeschoold.
We hebben de beschikking over een volledig geoutilleerde werkplaats en daarnaast is Alltech Fluids Solutions B.V. in het bezit van al het benodigd materieel om op locatie elke uitdaging aan te kunnen.

 

 

 

Download hier de verouderde bedrijfsbrochure van Tanktechniek.