Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size
« Terug naar nieuwsoverzicht

Greenpoint

Greenpoint
Pagina tools
NIEUWS- 10 Juli 2014 - 08:27

Tanktechniek is exclusief betrokken bij de bouw van Greenpoint tankstations: een volledig groen duurzaam concept.

Woensdag 09 juli jl. werd er een inspirerende bijeenkomst georganiseerd over de bouw en komst van het tankstation van de toekomst: Greenpoint Holland-Zeeland. Klik hier voor het persbericht van deze dag.

Greenpoint is gespecialiseerd in het opstarten en exploiteren van publieke tankstations met traditionele- en alternatieve brandstoffen. Een totaalconcept waarbij alle facetten van tanken samen komen inclusief wasstraten en horeca gelegenheden. Door de reële groei van het aantal alternatieve brandstofvoertuigen in Europa en in België, focust Greenpoint zich momenteel op waterstof, Compressed Natural Gas (CNG) en Liquefied Natural Gas, vloeibaar aardgas (LNG) als energiebron voor voertuigen.

De overheid stimuleert ondernemers over te gaan op nieuwe duurzame energiebronnen maar anderzijds zijn er niet genoeg tank mogelijkheden voor waterstof, CNG en LNG in Europa. Tanktechniek gelooft in dit totaalconcept en wilt de keten rondmaken. Door onze expertise in de branche willen wij graag exclusief meewerken om dit probleem op te lossen.

Voor meer informatie over dit unieke totaalconcept verwijzen wij u met trots naar de documentatie voor het station in Zeeland. Klik hier

 

 

Lees ook