Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size
« Terug naar nieuwsoverzicht

Breaking News

Breaking News
Pagina tools
NIEUWS- 17 Februari 2020 - 17:27

!!Breaking news!! C3S B.V. en Alltech Fluids Solutions B.V. slaan hun handen in één

 

 

Per 1 februari 2020 hebben C3S en Alltech Fluids Solutions  hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

 

Met deze samenwerkingsovereenkomst zetten C3S B.V. en Alltech Fluids Solutions B.V. zich in om de ontplooiing van de keuringen, zoals TB67B, TB80 en A- B- en C-keuringen, gezamenlijk uit te voeren en verder te ontwikkelen.

 

C3S en Alltech zijn gespecialiseerd in brandbeveiliging installaties en brandstofinstallaties in de woningbouw, industrie en utiliteit in binnen en buitenland.

 

De twee partijen bundelen de krachten om de samenwerking, om ook in de toekomst in te kunnen spelen op nieuwe marktontwikkelingen binnen de installatiebranche.
 

Progressie is het antwoord

De samenwerking en afstemming is gericht op meerdere terreinen. Allereerst op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve oplossingen binnen de installatiebranche. Daarnaast op het versterken van kennis en vaardigheden die horen bij modern ondernemerschap. Concreet betekent dit dat C3S B.V. en Alltech Fluids Solutions B.V. samen gaan werken op de onderlinge projecten. En door het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst wordt dit verder geïntensiveerd.

 

Over C3S B.V.

C3S is een VCA-1ster, ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging van woningbouw, industrie en utiliteit. C3S BV werkt volgens het VBB-systeem.

De werkzaamheden bestaan uit advies-, ontwerp-, engineering- en montage werkzaamheden.

 

Om innovatief en concurrerend te kunnen blijven, hebben de bedrijven in de installatiebranche vernieuwende oplossingen nodig. Dit kan alleen door het ontwikkelen en uitwerken van technologische en organisatorische praktijkkennis, het continu up-to-date houden van het kennisniveau van medewerkers én te kijken naar diverse perspectieven.

Lees ook