Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size
« Terug naar nieuwsoverzicht

Alltech Fluids Solutions behaalt NEN-EN-ISO 9001:2015

Alltech Fluids Solutions behaalt NEN-EN-ISO 9001:2015
Pagina tools
NIEUWS- 24 September 2018 - 15:00

Er is een nieuwe mijlpaal bereikt, want met ingang van 14 september is Alltech Fluids Solutions gecertificeerd voor de nieuwste NEN-EN-ISO 9001:2015 norm. Na een geslaagde audit met Centradex Certificatie heeft Alltech Fluids Solutions aangetoond dat zij voldoet aan de gestelde normen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Ook is wederom het VCA** certificaat verstrekt. En daar zijn we trots op!

 

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitssystemen. De ISO-normen stellen hoge eisen om de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening te waarborgen. Alltech Fluids Solutions voldoet aan deze eisen en daarom heeft onze organistatie het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2015 in ontvangst mogen nemen.

 

Dit certificaat verklaart dat Alltech Fluids Solutions voldoet aan alle officiële eisen bij het uitvoeren van onderhoud aan nieuw- en verbouw van tankstations en tankinstallaties, inclusief (her)classificaties alsmede milieutechniek door middel van uitvoeren van (water)bodemsanering.

 

Het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en gedegen onafhankelijk advies zijn belangrijke aspecten voor Alltech Fluids Solutions. We streven naar optimale klanttevredenheid en continue verbetering van organisatie en dienstverlening. We willen groeien in professionaliteit en kwaliteit.

 

Lees ook