Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size
« Terug naar nieuwsoverzicht

Alltech Fluids Solutions B.V. vervangt relatiegeschenken voor een donatie aan goed doel

Alltech Fluids Solutions B.V. vervangt relatiegeschenken voor een donatie aan goed doel
Pagina tools
NIEUWS- 12 December 2019 - 12:00

Dit jaar kiest Alltech Fluids Solutions B.V. ervoor om geen geschenken of een fles wijn te geven om relaties te bedanken, maar een financiële bijdrage te schenken aan een goed doel. Dit is het eerste jaar dat het relatiegeschenk plaats maakt voor een donatie aan Stichting Hersentumor.nl.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De afgelopen jaren heeft Alltech Fluids Solutions B.V.  op verschillende manieren invulling gegeven aan het maatschappelijk ondernemen. Zo sponsorde we lokale evenementen en steunen initiatieven van onze medewerkers. Dit jaar is Stichting Hersentumor.nl  één van de doelen die we graag ondersteunen.

 

Ronald Molhuijsen (eigenaar van Alltech Fluids Solutions B.V.) vertelt waarom hij dit jaar de donatie  juist aan deze stichting wil schenken:  ‘Een zestal jaar geleden werd er bij mij een hersentumor geconstateerd. Ik ben ondertussen al geopereerd om de groei tegen te gaan. Door veel te praten met lotgenoten kwam ik er steeds meer achter dat er een hoop onbekendheid is met deze ziekte en met name de gevolgen hiervan. Door de donatie willen wij meer bekendheid hieraan geven’.

 

Stichting Hersentumor.nl

In het voorjaar van 2004 is het initiatief genomen om een informatieplatform rondom hersentumoren op te zetten. Aangezien het aantal patiënten met een hersentumor jaarlijks met 1500 gevallen toeneemt is er een groeiende behoefte aan informatie over deze ziekte, toegespitst op de patiënt, maar ook op de naasten. Ook is er een behoefte aan informatie voor kinderen, zowel voor kinderen met een hersentumor als ook informatie voor kinderen die in hun naaste omgeving mensen kennen die een hersentumor hebben.

 

De informatie richt zich niet alleen op de ziekte zelf maar ook op de vele aspecten die een dergelijke ziekte met zich mee brengt, ook hier weer voor zowel de patiënt als de naasten. Op 2 augustus 2005 is de Stichting Hersentumor.nl opgericht. De stichting beoogt primair onafhankelijke, betrouwbare en actuele informatie te verstrekken aan patiënten en hun naasten. De statuten van de stichting zijn laatstelijk gewijzigd op 11 mei 2011.

 

Lees ook