Service en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken!

printen Text size
« Terug naar nieuwsoverzicht

Plaatsing noodinstallatie bij Praxis Bouwmarkt Amsterdam Westpoort

Plaatsing noodinstallatie bij Praxis Bouwmarkt Amsterdam Westpoort
Pagina tools
NIEUWS- 11 Augustus 2020 - 13:00

In opdracht van Safety Service heeft Alltech Fluids Solutions B.V. een noodinstallatie geplaatst bij  Praxis Bouwmarkt aan de Luvernes 1 te Amsterdam Westpoort.

 

De noodinstallatie ten behoeve van de TB67B type C inspectie werd geplaatst door de vakkundige team van Alltech Fluids Solutions B.V. Het doel van het plaatsen van een noodinstallatie is om de reinwaterkelder met een inhoud van 600m3 leeg te pompen. Daarnaast zijn er diverse clean- en reparatie werkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot onderhavige materie. De eindinspectie is uitgevoerd door R2B / KIWA Nederland.

 

Het terrein van de bekende bouwketen werd gedeeltelijk afgesloten in verband met de werkzaamheden. Nadat de tijdelijke installatie gereed is voor ingebruikname kunnen de deze week genomen verkeersmaatregelen worden ingetrokken. Verwacht wordt dat de tijdelijke installatie snel weer in gebruik genomen kan worden. De nieuwe installatie heeft een levertijd van een aantal weken (inclusief bouwvak). De nieuwe installatie zal naar schattig eind dit jaar gereed zijn.

 

 

Lees ook